WordsMit navn er Naja, jeg er 96'er og danser i min fritid, ja jeg ved godt det lyder lidt kikset, men jeg elsker det! Dans er en af mine mange måde at udtrykke mig selv på, da jeg (hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg jo, for det her er min blog!) jeg er meget kreativ. Ud over at gå til dans, går jeg på et smykkehold på Gladsaxe ungdoms skole, hvilket jeg også virkelig holder meget af, da det giver mig mulighed for at være kreativ. Jeg har det tit svært med at komme igang med at være kreativ der hjemme. jeg holder også meget af at tegne, lave mad, og så elsker jeg at tage billeder! Billedet oppe for oven er det eneste okay(hvis man overhoved kan kalde det det) billed jeg har af mig selv, da det for det meste er mig der holder og klikker løs på kamera'et. 

fremtiden, ja den har jeg ingen om hvordan den kommer til at se ud, ja jeg aner stadig ikke helt hvor jeg skal hen efter folkeskolen... jeg håber det bliver et eller andet hvor man skal være kreativ, men har desværre på fornemmelsen at det ikke bliver noget i den retning, desværre..... men, der er heldigvis langt tid endnu til at finde ud af det, og man jo trods alt lov til at drømme! nogen af de mange drømme er at blive guldsmed, hvilket jeg er blevet helt vild med idéen om efter at være startet på smykkeholdet på Gladsaxe ungdoms skole. og så er der "selvfølgelig" drømmen om at bliver fotograf. ja, det er nogen af de drømme jeg går og har mig, jeg er desværre bare så realistisk at jeg nærmest har opgivet på forhånd og vendt mig til idéen om at skulle blive ingeniør. Jeg har det sådan at jeg bare må vente og se hvor det hele ender henne. 

Jeg kan lige så godt være ærlige over for jeg og sige, at jeg har virkelig svært ved at skrive og lave indlæg, da jeg syntes der skal være ord med billederne, og derfor går længe og tænker over hvad jeg vil skrive, inden jeg sætter mig ned og laver et indlæg, og bliver sikkert (lige som nu) lavet omkring midnat, da der faktisk er der jeg har mest overskud til at skrive. en anden grund til at der kan gå langt tid imellem indlægende er at jeg går meget op i skolen, ja man kan vist godt kalde mig en stræber, jeg føler dog at det er et ord der bliver brugt alt for tit negativt, og jeg kan faktisk ikke se hvad der er galt ved at være en stræber. det var et sidespor. Men så når jeg så endelig får lavet mine lektier, ender jeg altid med at se fjernsyn som en overspringshandling(jeg er i tvivl om der overhoved er noget der hedder det?) for at gå en tur, og tage nogen fede billeder. Øv. Det er en af de mange ting jeg prøver at blive bedre til at gøre, og jeg kan allerede sige nu, at jeg vil prøve at gøre mig allerbedste!

Nu har jeg kun at sige: velkommen til min verden!

//

My name is Naja, i am born in 96 and dance in my sparetime, yes I know that it sound a little bit corny, but I love it! Beside when im dancing I express myself through drawings, and pictures. I love to take pictires! I also love to cook and bake! The picture at the top, is not one of the greatest pictures of me, but it is mostly myself who is taking the pictures with my camera. 

The future, I have no clue how my future is going to look like, I am not even sure where I am going to school after primary school... I hope that my future job have something to do with being creative, but I have a feeling with is saying that it's not going to be like that, unfortunately... I hope that I have time enough to figuret it out, and after all are we all allowed to dream! One of my dreames it to become an goldsmith, because i really really like to make jewelry, or becoming a photograph.  I am unfortunately so realistic that i almost already have given up on the dream of becoming a goldsmith or photograph, and instead is geatting use to the idea of becoming an engineer. But where is nothing els to do then wait and se how it all turns out. That may get me sound like i think that all i going to be alright, but I know that you hav eto fight for things you want's in this world, and believe me, I am going to fight until i get what i want, when I know what i want!  

I might as well be honest with you guys from the beginning and say that i am not so good to make posts, as i should be, but when i finally is done with my homework i mostly just watch television to relax after a long day. But I know that i have to be better to make posts, and that is always an beginning and i will do my very best!

i have no more to say then: Welcome to my world!

-Naja